Meubelmaker en interieurontwerper Studio 180gradenzuid

Bent u in Wassenaar toe aan exclusieve nieuwe meubelen? Dan moet u bij ontwerp en meubelmakerij Studio 180gradenzuid zijn. Wij maken sinds 2013 het mooiste maatwerk. Als u door onze interieurontwerper, Marco Gram, een meubelstuk laat ontwerpen en realiseren heeft u dus straks een echt uniek iets in uw pand staan! Wij helpen zowel particulieren als bedrijven. U kunt dus bij ons terecht voor een tafel of kast op maat. Maar ook voor het verzorgen van complete interieurbouw. Of een geheel nieuw winkelinterieur. Onze meubelmaker hoort graag wat uw wensen zijn. Dan zorgen wij ervoor dat u straks in Wassenaar uw droommeubel bezit!

Wassenaar

Van een kast op maat tot een complete winkelinrichting

Wat Studio 180gradenzuid zo bijzonder maakt, is dat wij alles vanuit onze eigen meubelmakerij realiseren. Van het ontwerpen tot de oplevering van het uiteindelijke product. Dat kan omdat wij zelf beschikken over de benodigde houtbewerkingsmachines. Veel mensen dromen van een exclusief maatwerk meubelstuk. U heeft nu de kans deze droom werkelijkheid te laten worden. Welk meubelstuk wenst u in Wassenaar? Onze meubelmaker maakt het. Of u nou een complete opdracht in de interieurbouw voor ons heeft, of enkel een kast op maat wenst. Wij realiseren al uw interieurwensen in Wassenaar. Voor particulieren én bedrijven. Zo is onze interieurontwerper ook zeer bedreven in het ontwerpen en maken van een volledig kantoor-, restaurant- of winkelinterieur.

Maatwerk meubels voor een betaalbare prijs

Maatwerk is bijzonder. Daarom denken veel mensen dat het automatisch ontzettend prijzig zal zijn. Dat valt gelukkig reuze mee. Studio 180gradenzuid luistert aandachtig naar uw wensen. En dus ook naar wat u uit zou willen geven aan bijvoorbeeld een kast op maat of interieurbouw. Onze interieurontwerper houdt al deze punten centraal als hij uw product voor in Wassenaar realiseert. Onze meubelmaker maakt uw meubelstuk in onze eigen studio. Zodra het af is leveren wij het bij u in Wassenaar. Uw interieur oogt direct compleet anders. Een ware make-over!

Van interieurontwerp tot het maken van maatwerk meubels

Onze meubelmakerij creëert onder andere het volgende:

  • Tafels
  • Kasten
  • Stoelen
  • Interieurontwerpen
  • Conceptontwikkeling

Interieurontwerper nodig? Neem contact op

Heeft u al precies in uw hoofd wat u in Wassenaar wenst? Geef uw wensen dan aan ons door. Heeft u nog geen idee? Dan bespreken wij samen met u mogelijke ontwerpen. Maak daarvoor snel een afspraak met Studio 180gradenzuid. Dat kan via de telefoon op nummer 06-24579947. Of u stuurt een e-mail naar info@180gradenzuid.nl. Wie mooie nieuwe meubels wilt in Wassenaar, die kiest voor meubelmakerij Studio 180gradenzuid!

All rights reserved - 180gradenzuid | Sitemap | volg ons op socialmedia: