Maatwerk in meubels

Zoekt u een meubelmaker die de mooiste maatwerk meubels kan maken? Neem dan eens contact op met Marco Gram van Studio 180gradenzuid in Den Haag. Deze vakkundige interieurontwerper heeft begin 2013 zijn liefde voor design en zijn passie voor interieurbouw samengevoegd tot één complete meubelmakerij. Zo maken wij alles zelf. Puur handwerk dus. En dit doen wij compleet vanuit onze eigen studio. Voor zowel bedrijven als particulieren. Van een enkele kast op maat tot een compleet nieuwe winkelinrichting. Wij realiseren het allemaal. Van topkwaliteit uiteraard. Wilt u kennismaken met uw meubelmaker? Bel dan snel 06-24579947.

Meubelmaker

Wat kan onze meubelmaker voor u betekenen?

Wilt u een nieuwe kast op maat? Zodat u eindelijk uw spullen eens prima passend kwijt kunt? Of wilt u eindelijk eens dineren aan een eettafel die perfect past in uw interieur? Over interieurs gesproken: onze meubelmaker is ook zeer ervaren in conceptontwikkeling. Hij kan dus een compleet interieur voor u ontwerpen. En realiseren. Want onze meubelmaker voltooit uw project van A tot Z. Van ontwerp tot product. Hierbij wordt van het begin tot het eind 100% rekening gehouden met uw wensen. Ook wat uw budget betreft. Voor elk bedrag is namelijk wel een mooi maatwerk meubelstuk te ontwerpen.

Enkele voorbeelden

Studio 180gradenzuid heeft al diverse projecten mogen voltooien. Door het heel land. Wij lichten graag enkele klussen van onze meubelmaker uit. Zo hebben wij al eens een eettafel ontworpen met een massief eiken tafelblad en stalen onderstel. Dit mooie contrast zorgt voor een industriële uitstraling. Maar wij hebben ook al eens een tafel mogen maken met ronde houten poten in sigaarvorm. Dit maakte de tafel luchtig en niet zo massief. Wat zijn uw wensen? Of u nou van industrieel, romantisch, strak of modern houdt: onze interieurontwerper weet uw wensen te vertalen in een prachtig meubelstuk.

Onze kenmerken

Studio 180gradenzuid is te herkennen aan de volgende kenmerken:

  • Eigen atelier
  • Maatwerk meubels
  • Passie voor het vak
  • Van enkele klus tot complete conceptontwikkeling

Bent u al overtuigd?

Kortom, Studio 180gradenzuid helpt u graag. Aan een maatwerk meubel of een volledig nieuw interieur. Bel onze vakman via telefoonnummer 070-2173214. Of stuur een mailtje naar info@180gradenzuid.nl. De professionele meubelmaker in Amsterdam, Hilversum, Wassenaar, Naarden, Den Haag, Gouda, Leiden, Delft en Rotterdam. De meubelmaker van Studio 180gradenzuid maakt uw wens werkelijkheid!

All rights reserved - 180gradenzuid | Sitemap | volg ons op socialmedia: