Alles in één

Zoekt u een professional voor uw interieur? Dan is Marco Gram van Studio 180gradenzuid uw partner. Deze vakkundige meubelontwerper en -producent heeft een enorm brede ervaring. Hij weet dus precies wat het beste past in welke situatie. Al zijn kennis en ervaring heeft hij sinds 2013 samengebracht in Studio 180gradenzuid. Wilt u uw interieurbouw overdragen aan een echte specialist? Kies dan voor Studio 180gradenzuid.

Interieurbouw

Wat houdt interieurbouw precies is?

Wat is interieurbouw nou precies? Het is de gehele opdracht. Het begint bij de conceptontwikkeling. Het ontwerp. Wij zorgen ervoor dat er een ontwerp wordt gemaakt waar u zich volledig in kunt vinden. Vervolgens moet dat ontwerp gerealiseerd worden. Vaak is er dan ook sprake van een beetje verbouwen. Op die manier wordt uw ruimte precies zo gemaakt, dat het nieuwe interieur volledig tot zijn recht komt. Omdat het brein achter Studio 180gradenzuid, Marco Gram, ervaring in het aannemersvak heeft, weet hij precies wat uiteindelijke het meeste voor u oplevert qua interieurbouw. Dan volgt de uiteindelijke realisatie. Omdat u bij Studio 180gradenzuid alles in één heeft, maken wij ook zelf de meubels. Op maat, handgemaakt, in onze eigen meubelmakerij. Kortom, kies ook voor onze expertise als u een project in de interieurbouw klaar heeft liggen.

Een voorbeeld

Wij geven u graag een voorbeeld van wat wij al in de interieurbouw hebben mogen realiseren. In een vooraanstaande men’s fashion store in de Prinsenstraat te Den Haag hebben wij het ontwerp, de uitvoering en de realisatie van het complete winkelinterieur mogen ontwikkelen. Maar ons werkveld beslaat uiteraard niet alleen uit kledingwinkels. Wij zijn ook in te schakelen voor de interieurbouw van bijvoorbeeld kantoorpanden. Of restaurants. Door uw gehele opdracht bij onze vakmensen neer te leggen, heeft u straks een interieur op maat gemaakt. Waarin alle materialen, vormen en stijlen perfect op elkaar aansluiten. Wat in het gehele project ook handig voor u is, is dat u maar één aanspreekpunt heeft. Gewoon, alles helder bij elkaar.

Drie kenmerken

Studio 180gradenzuid staat bekend om tenminste drie exclusieve kenmerken:

  • Werkt vanuit eigen atelier/studio
  • Maakt uitsluitend maatwerk
  • Pakt ook volledige projecten op

Maak snel een afspraak

Studio 180gradenzuid is de professional die u zoekt. Maak een afspraak via telefoonnummer 070-2173214 of e-mailadres info@180gradenzuid.nl. Wij zijn de specialist voor interieurbouw in Amsterdam, Hilversum, Wassenaar, Naarden, Den Haag, Gouda, Leiden, Delft en Rotterdam. Ontwerpstudio 180gradenzuid pakt graag uw opdracht aan!

All rights reserved - 180gradenzuid | Sitemap | volg ons op socialmedia: