Nieuwe look voor uw winkel?

Bent u op zoek naar een ontwerper voor het nieuwe winkelinterieur van uw pand? Bent u winkelier en wilt u uw winkel een totaal nieuwe uitstraling geven? Kies dan voor uniek, exclusief en maatwerk van Studio 180 gradenzuid. In onze eigen ontwerp studio en meubelmakerij realiseren wij maatwerk meubels. U bent dus verzekerd van een uniek staaltje interieurbouw. Ook denken wij graag met u mee zodat wij u een winkelinterieur bieden, waarmee u zich onderscheidt van uw concurrenten en dat bijdraagt aan het imago van uw bedrijf. Interesse? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken.

Winkelinterieur

Voor een professionele uitstraling van uw winkel

Het winkelinterieur is zeer bepalend voor de algemene uitstraling van uw onderneming. Mensen lopen bij u binnen en vormen zich al gauw een eerste indruk. Zijn zij van mening dat het winkelinterieur te wensen overlaat? Grote kans dat zij dan ook niet voor een aankoop gaan slagen. U wilt ook met het winkelinterieur laten zien dat u uniek en exclusief bent, dat mensen bij u aan het juiste adres zijn. Dat u professioneel bent en mensen zich op hun gemak voelen om in een prettige sfeer hun aankopen te doen. Sfeer is zeer bepalend in de mate waarin mensen overgaan tot een aankoop. Creëer dan ook de juiste sfeer met het juiste interieur. En laat dat nu hetgeen zijn waar Studio 180gradenzuid in gespecialiseerd is.

Over Studio 180gradenzuid

Studio 180gradenzuid, in 2013 opgericht door Marco Gram, is een meubelmakerij en ontwerpstudio in Den Haag. Opgericht uit een passie voor design, meubels en maatwerk, realiseert Marco inmiddels voor veel tevreden klanten maatwerk meubels en interieurbouw. In de wijde omgeving van Den Haag staat de studio bekend om het vakmanschap en steeds meer klanten weten dan ook de weg naar de studio te vinden. Heeft u een bepaald idee voor uw winkelinterieur? Wij denken met u mee en gaan aan de slag in de ontwerpstudio om het concept uit te werken. Tevens hebben wij een eigen werkplaats en kunnen de meubels voor uw winkelinterieur bij u op locatie afleveren en monteren. Omdat wij alles in eigen beheer hebben, van concept tot afwerking, heeft u maar 1 aanspreekpunt. Wel zo overzichtelijk.

Afspraak maken?

Wilt u Studio 180gradenzuid inzetten om uw winkelinterieur onder handen te nemen? Maak dan een afspraak zodat wij uw project kunnen begeleiden. Wij zijn de specialist voor een winkelinterieur in Amsterdam, Hilversum, Wassenaar, Naarden, Den Haag, Gouda, Leiden, Delft en Rotterdam. Voor een professioneel, sfeervol en op maat gemaakt winkelinterieur belt u ons op telefoonnummer: 06-24579947.

All rights reserved - 180gradenzuid | Sitemap | volg ons op socialmedia: