Een totaal nieuw interieur

Wilt u uw interieur gaan veranderen? Maar heeft u geen idee hoe u dit moet aanpakken? Of heeft u wellicht wel een idee, of ontwerp maar weet u niet hoe u dit ten uitvoer moet gaan brengen? Schakel dan eens de interieurontwerper van Studio 180gradenzuid uit Den Haag in. Marco Gram, expert op het gebied van design en maatwerk interieurontwerp helpt u graag bij het uitwerken van uw ontwerp en het realiseren van het interieur van uw dromen. Als interieurontwerper werkt hij voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Interesse? Kijk eens op de website voor voorbeelden of neem contact op om een afspraak te maken.

Interieurontwerp

Meubels op maat

In 2013 richtte interieurontwerper Marco Gram Studio 180gradenzuid op, uit liefde voor design, meubels en interieurbouw. Streven is om unieke, handgemaakte meubels te vervaardigen, van verschillende hout – en staalsoorten. Studio 180 staat voor exclusiviteit en maatwerk. Voorbeelden van reeds gerealiseerde projecten zijn een unieke eettafel met een massief eiken tafelblad en stalen onderstel. Een ander voorbeeld is een maatwerk wandvullende kast met open ontwerp, dat zorgt voor eenheid en rust in het interieur. Wilt u ook een uniek, handgemaakt meubelstuk? Vraag dan eens naar de mogelijkheden bij onze interieurontwerper.

Interieurbouw door een interieurontwerper

Naast de unieke handgemaakte meubels die de interieurontwerper van Studio 180gradenzuid kan realiseren, is het ook mogelijk om ons in te schakelen voor complete interieurbouw. Inmiddels heeft de interieurontwerper al verschillende grote projecten gerealiseerd, waaronder het gehele interieurontwerp van een men’s fashion store in Den Haag. Met deze design ontwerpen krijgt uw woning, winkel of bedrijfspand een unieke en exclusieve uitstraling, waarmee u zich op zakelijk niveau zeker onderscheidt.

Onze werkwijze

Wellicht heeft u zelf al een idee of ontwerp in uw hoofd. Wanneer u besluit onze interieurontwerper in te schakelen, komen wij graag bij u langs om met u mee te denken hoe we het project van start kunnen laten gaan. In onze eigen ontwerpstudio werken we het concept uit en bespreken met u de materiaalkeuze en kleuren. Vervolgens gaat onze interieurontwerper in eigen werkplaats aan de slag om het interieur te gaan realiseren. Daarbij maakt hij gebruik van verschillende soorten machines, zodat we de meubels geheel naar uw wensen kunnen maken. Wanneer de meubels klaar zijn, komen wij deze op de locatie naar uw wens afleveren en installeren.

Bent u geïnteresseerd?

Heeft u interesse in de unieke ideeën van onze interieurontwerper? Neem dan contact op met Studio 180gradenzuid door te bellen naar: 06-24579947. Dé interieurontwerper in Amsterdam, Hilversum, Wassenaar, Naarden, Den Haag, Gouda, Leiden, Delft en Rotterdam. Onze interieurontwerper staat voor u klaar!

All rights reserved - 180gradenzuid | Sitemap | volg ons op socialmedia: