Wij realiseren uw meubelwens

Bent u op zoek naar een meubelmakerij die uw meubels op maat kan vervaardigen? Marco Gram van Studio 180gradenzuid staat voor u klaar om de mooiste ontwerpen te realiseren. Sinds 2013 is deze vakkundige interieurontwerper bezig om zijn liefde voor design met interieurbouw te combineren en dit resulteert tot op de dag van vandaag nog steeds in de mooiste meubels op maat. De meubelmakerij van Studio 180gradenzuid is werkzaam voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij kunnen daarom een complete interieurbouw verzorgen of uw wensen voor maatwerk meubels realiseren.

Meubelmakerij

Vakkundige meubelmakerij

Onze meubelmakerij gaat elke uitdaging graag aan. Of het nu gaat om een kast op maat of nieuwe eettafel voor uw woning, of een compleet nieuwe inrichting van uw bedrijfspand. De meubelmakerij van Studio 180gradenzuid is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van interieurs. En vervolgens ook realiseren natuurlijk. Wij kunnen het project van A tot Z begeleiden. Wij denken met u mee, maken het ontwerp, realiseren het in onze eigen werkplaats en kunnen het op elk gewenste locatie voor u afleveren. Van begin tot eind houden wij 100% rekening met uw wensen. Zeker ook wat uw budget betreft.

Studio 180gradenzuid aan het werk

Inmiddels heeft onze meubelmakerij al verschillende mooie projecten mogen realiseren, door heel Nederland. Denk bijvoorbeeld eens aan het ontwerp van een eettafel met daarin een combinatie van een massief eiken tafelblad met een stalen onderstel. Dit geeft een zeer mooi contrast en tevens een industriële uitstraling. En wat dacht u van het ontwerp, uitvoering en de realisatie van een compleet nieuw winkelinterieur voor een fashion store in Den Haag?

Onderscheidende kenmerken

De meubelmakerij van Studio 180gradenzuid onderscheidt zich van haar concurrenten vanwege de volgende kenmerken:

  • Eigen ontwerpstudio
  • Eigen werkplaats
  • Voor design en maatwerk meubels
  • Ook voor interieurbouw en bedrijfsinrichting
  • Conceptontwikkeling en advies

Met een product van Studio 180 gradenzuid bent u dus verzekerd van een uniek meubel, handgemaakt en met passie en liefde voor het vak vervaardigd. Wilt u meer weten? Wij plannen graag een afspraak met u in om u kennis te laten maken met onze meubelmakerij.

Bent u overtuigd?

Bent u overtuigd van de mogelijkheden van onze meubelmakerij? En bent u op zoek naar een uniek staaltje interieurbouw? Neem dan contact op met meubelmakerij Studio 180gradenzuid en bel ons op:070-2173214. De meubelmakerij in Amsterdam, Hilversum, Wassenaar, Naarden, Den Haag, Gouda, Leiden, Delft en Rotterdam.

All rights reserved - 180gradenzuid | Sitemap | volg ons op socialmedia: