Unieke meubelmaker voor interieurbouw in Leiden

Woont u in Leiden en wilt u uw woning, winkel of bedrijfspand eens van een totaal nieuw interieur voorzien? En wilt u daarvoor exclusieve nieuwe meubelen uitkiezen? Kies dan voor het design en ontwerp van Studio 180gradenzuid, een unieke meubelmakerij die staat voor interieurbouw op maat. Marco Gram, interieurontwerper bij Studio 180gradenzuid heeft zijn studio in 2013 uit liefde voor design en meubels opgericht en werkt vanuit zijn werkplaats in Den Haag. Hij kan voor u de mooiste projecten realiseren. Denk daarbij aan enkele meubels zoals een eettafel of kast op maat, maar ook een compleet winkelinterieur. Wij horen graag wat uw wensen zijn in Leiden!

Meubelmakerij Leiden

Interieurbouw Leiden: van concept tot uitvoer

In 2013 richtte interieurontwerper Marco Gram Studio 180gradenzuid op, uit liefde voor design, interieurbouw en materiaalsoorten. De kennis op dit vlak werd gebundeld en sindsdien realiseert hij ook in Leiden de mooiste projecten. U heeft bij ons de garantie dat u een uniek handgemaakt product in uw bezit heeft. Onze meubelmaker werkt voor zowel de particuliere als de zakelijke markt in Leiden. Denk bijvoorbeeld aan een kast op maat in de vorm van een inloop kast. Maar ook de complete interieurbouw van uw winkelpand of bedrijf kunnen wij verzorgen. Besluit u Studio 180gradenzuid in te schakelen? In een kennismakingsgesprek werken wij uw ideeën uit tot een uniek ontwerp en komen graag bij u langs in Leiden om een beeld te krijgen van de ruimte. In onze eigen werkplaats gaan we vervolgens aan de slag om de meubels op maat te maken. Daarbij maken wij gebruik van moderne technieken en machines.

De diensten van meubelmaker Studio 180gradenzuid in Leiden

We hebben u nu wat meer verteld over waar Studio 180gradenzuid voor staat. Graag zetten wij nog even voor u op een rij op welke manier wij u in Leiden van dienst kunnen zijn:

  • Wij ontwerpen en ontwikkelen uw idee
  • In onze meubelmakerij produceren wij meubels op maat
  • Wij leveren op elke gewenste locatie
  • Snelle levering en nauwkeurige montage op locatie

Een kast op maat laten maken? Neem contact op

Een nieuw winkelinterieur, advies op het gebied van interieurbouw, een kast op maat; Studio 180gradenzuid staat ook in Leiden voor u klaar om uw design meubelen te realiseren. Heeft u inspiratie op kunnen doen op onze website en wilt u een afspraak maken in Leiden? Bel ons dan op telefoonnummer: 070-2173214.

All rights reserved - 180gradenzuid | Sitemap | volg ons op socialmedia: