Op zoek naar exclusieve meubels? Meubelmaker 180gradenzuid is uw adres

Wilt u eens echt wat anders voor uw interieur in Hilversum? Of bent u op zoek naar een compleet nieuw winkelinterieur om uw winkelpand in Hilversum een exclusieve uitstraling te geven? Of wilt u een walk-in-closet realiseren en zoekt u naar een geschikte kast op maat? Marco Gram, interieurontwerper en meubelmaker bij Studio 180gradenzuid levert unieke, op maat gemaakt meubels van de hoogste kwaliteit. U bent op deze manier verzekerd van interieurbouw op een unieke manier. Ook in Hilversum bekijken wij graag op welke manier onze meubelmakerij u van dienst kan zijn.

Meubelmakerij Hilversum

Van meubelmaker tot interieurontwerpern

Het met de hand vervaardigen van meubels, is kenmerkend voor de unieke manier van werken in de meubelmakerij van Studio 180gradenzuid. Onze meubelmaker kan zowel losse meubels realiseren (denk aan een kast op maat) Maar ook een compleet nieuw kantoor,- horeca,- of winkelinterieur in Hilversum kunnen wij voor u vervaardigen. Ook wanneer u zelf al een idee of ontwerp heeft gemaakt, kunnen wij het idee voor u uitwerken. U heeft bij ons de keuze uit verschillende materialen, houtsoorten en staal en er zijn verschillende combinaties mogelijk. Onze interieurontwerper denkt graag met u mee. De meubels worden in de eigen werkplaats van Studio 180gradenzuid gemaakt en kunnen bij u in Hilversum worden geleverd en gemonteerd.

Van een kast op maat tot complete winkelinrichting

U kunt natuurlijk naar een standaard woonwinkel in Hilversum gaan om meubels uit te zoeken. Maar wilt u iets exclusiefs? Iets dat niemand heeft? Een winkelinterieur waarmee u zich duidelijk onderscheidt? Kies dan voor design van Studio 180gradenzuid. Deze meubelmakerij, opgericht in 2013 door interieurontwerper Marco Gram, maakt gebruik van moderne technieken en machines om de prachtigste unieke meubels en interieurbouw op maat te realiseren. Maak ook kennis met de kwaliteit van Studio 180gradenzuid en neem eens contact op om het ontwerp te bespreken.

Onze mogelijkheden in Hilversum

Ook in Hilversum kunnen wij u diverse diensten aanbieden. Hieronder een aantal voorbeelden voor u op een rij:

  • Interieurbouw en verbouwing
  • Ontwerpen en conceptontwikkeling
  • Herinrichting van interieurs, zowel zakelijk als particulier
  • Exclusieve meubels in onze meubelmakerij
  • Advies

Interieurontwerper of meubelmaker nodig? Neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Studio 180gradenzuid? Schakel dan ook in Hilversum uw meubelmaker in en bel ons op telefoonnummer: 070-2173214. Ook in Hilversum staan wij tot uw dienst!

All rights reserved - 180gradenzuid | Sitemap | volg ons op socialmedia: