Vakkundige meubelmaker en interieurontwerper

Bent u op zoek naar een professionele meubelmakerij in omgeving Den Haag? Breng dan eens een bezoekje aan Studio 180gradenzuid. Onze vakkundige interieurontwerper ontwerpt en realiseert puur maatwerk. In meubels en complete interieurbouw. Van een kleine kast op maat tot een volledig nieuw winkelinterieur. Tafels, stoelen, kasten; onze meubelmaker maakt het allemaal. Lees snel verder wat wij voor u in Den Haag kunnen betekenen. Of maak direct een afspraak via onderstaande contactgegevens.

Meubelmaker met oog voor detail

Studio 180gradenzuid produceert al haar producten met de hand in eigen meubelmakerij. U heeft na een aankoop bij ons dus zeker weten een uniek handgemaakt product in bezit. Als u daar geen grote indruk mee maakt? Graag vertellen wij u wat meer over de studio zelf. Deze is in januari 2013 in Den Haag opgericht door meubelmaker Marco Gram. Zijn liefde voor design, interieurbouw en materialen konden hierdoor mooi samenkomen. Met als rode draad kwaliteit. Om deze kwaliteit te waarborgen heeft onze interieurstudio alle benodigde houtbewerkingsmachines. Hierdoor kan een enorme diversiteit aan meubels ontwikkeld worden. In allerhande stijlen. Wilt u dus in Den Haag bijvoorbeeld een originele kast of keuken op maat? Dan is Studio 180gradenzuid uw partner!

Van een kast op maat tot een complete winkelinrichting

Natuurlijk, voor één enkele, unieke kast op maat kunt u prima terecht bij Studio 180gradenzuid. Maar wist u dat wij ook onze hand niet omdraaien voor grotere, complexe projecten? Een hele kantoor- of horeca inrichting bijvoorbeeld. Of wat dacht u van een nieuw winkelinterieur in Den Haag? Heeft u al een ontwerp in uw hoofd? Deel dit dan met onze interieurontwerper. Hij zal u adviseren in materiaalkeuze en afwerking. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met uw budget. Samen komen jullie geheid tot de ideale oplossing. Vervolgens zal onze meubelmaker de meubels zoveel mogelijk in de eigen werkplaats in Den Haag realiseren. Het afmonteren gebeurt uiteraard bij u op locatie.

De mogelijkheden van interieurontwerper 180gradenzuid

Hierbij nog even in het kort enkele diensten van Studio 180gradenzuid:

  • Conceptontwikkeling
  • Ontwerp
  • Meubelmakerij
  • Interieurbouw

Meubelmaker of interieurontwerper in Delft nodig? Neem contact op

Wenst u ook maatwerk meubels in Den Haag? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op telefoonnummer 06-24579947. Een mail sturen met uw verzoek mag naar info@180gradenzuid.nl. Of breng een bezoekje aan onze meubelmakerij in hartje Den Haag!

All rights reserved - 180gradenzuid | Sitemap | volg ons op socialmedia: