Exclusieve meubels van meubelmaker en interieurontwerper Studio 180gradenzuid

Een exclusief winkelinterieur, een stijlvolle kast op maat: voor een professionele meubelmakerij in Delft, kiest u voor Studio 180gradenzuid. De interieurontwerper van Studio 180gradenzuid levert unieke, op maat gemaakte tafels, stoelen en kasten. Op deze manier bent u verzekerd van een uniek staaltje interieurbouw. Wilt u weten wat wij in Delft voor u kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze website ter inspiratie of bel ons voor het maken van een afspraak.

Meubelmakerij Delft

Een ambachtelijke meubelmaker met moderne technieken

Meubelmakerij is een echt ambachtelijk beroep. Al onze producten worden in eigen atelier met de hand gemaakt. Wij realiseren losse meubels zoals eettafels, en een kast op maat. Maar ook voor een compleet kantoor -, horeca-, of winkelinterieur in Delft kunt u bij Studio 180gradenzuid terecht. Heeft u al een idee of ontwerp voor uw meubels? Onze interieurontwerper kan met u meedenken en u adviseren over materiaalgebruik en de afwerking die het meest geschikt is. Qua materiaalgebruik variëren wij met verschillende houtsoorten en staal. Uiteraard zijn er verschillende combinaties mogelijk. De meubels worden voor het grootste deel in eigen werkplaats vervaardigd en bij u op locatie in Delft afgeleverd.

Meubelmakerij omgeving Delft

Studio 180gradenzuid, in 2013 opgericht door Marco Gram, staat voor liefde voor design, keuze voor materiaal en kwaliteit. Ook daarom kunnen wij voor u een uitstekende kwaliteitsgarantie bieden. Marco gebruikt als meubelmaker de meest vernuftige houtbewerkingsmachines, zoals formaatzagen, lintzagen, draaibanken en freesbanken. Hierdoor kunnen enorm veel meubels gerealiseerd worden, in elke gewenste stijl. Wilt u in Delft ook kennismaken met deze kwaliteitsproducten? Schakel dan Studio 180gradenzuid in.

De diensten van meubelmaker 180gradenzuid

Graag zetten wij nog voor u op een rij welke diensten wij in Delft voor u aan kunnen bieden:

  • Ontwerp en conceptontwikkeling
  • Complete interieurbouw
  • Herinrichten van woningen, winkels en bedrijfspanden
  • Verbouwen
  • Meubelmakerij

Kast op maat laten maken? Neem contact op

Wilt u meer weten over onze exclusieve meubels en kiest u in Delft voor een design op maat? Neem dan contact op met onze meubelmaker voor een afspraak en bel ons op telefoonnummer: 070-2173214. Ook in Delft zijn wij u graag van dienst!

All rights reserved - 180gradenzuid | Sitemap | volg ons op socialmedia: