Vakkundige meubelmaker voor een uniek interieurontwerp

Bent u op zoek naar een vakkundige meubelmakerij voor uw interieur in Naarden? Studio 180gradenzuid is dan een uitstekende keuze. Deze ontwerp studio is gevestigd in Den Haag en staat voor unieke meubels en interieurbouw. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van meubels en interieur op maat. De interieurontwerper, Marco Gram staat tot uw dienst om de mooiste ontwerpen uit te werken. Wilt u bijvoorbeeld een kast op maat? Of het winkelinterieur van uw pand in Naarden een nieuwe uiterlijk geven? Ook dan kan Marco u van A tot Z begeleiden voor een uniek staalt interieurontwerp. Wat uw wens ook is: neem gerust contact op en wij gaan voor u aan de slag!

Naarden

Van een kast op maat tot een complete winkelinrichting

Bij het vervaardigen van meubels en interieurstukken staat kwaliteit voorop in onze ontwerpstudio en meubelmakerij. In onze eigen werkplaats kunnen wij deze kwaliteit blijven waarborgen doordat wij alle materialen en machines tot onze beschikking hebben. Wellicht heeft u al een bepaald ontwerp of idee in gedachten. Onze interieurontwerper kan u in Naarden helpen bij het uitwerken van het concept en geeft advies op het gebied van materiaalgebruik en afwerking. U heeft daarbij een ruime keuze uit verschillende houtsoorten en bijvoorbeeld staal, waarin elke gewenste combinatie mogelijk is. Of het nu om volledige interieurbouw of om een enkele kast op maat gaat, wij begeleiden u van A tot Z en denken met u mee. Wat mogen wij voor u in Naarden gaan realiseren?

Interieurontwerper met liefde voor het vak

Doordat onze interieurontwerper over flink wat jaren ervaring beschikt en met liefde voor het vak elke dag weer aan de slag gaat, kunnen wij precies uitvoeren waar u naar op zoek bent. Als geen ander weten wij onze op maat gemaakte meubels af te stemmen op uw wensen. Op deze manier krijgt u dadelijk een exclusief, uniek product in handen. Zeker als het gaat om een winkelinterieur in Naarden, kunt u zich onderscheiden. Ga voor stijl, ga voor kwaliteit in Naarden en schakel Studio 180gradenzuid in.

Studio 180gradenzuid in Naarden

Woont u in Naarden en wilt u weten op welke manier wij u van dienst kunnen zijn? Daar geven wij u graag een aantal voorbeelden van:

  • Uniek en exclusief ontwerp en ontwikkeling van concepten
  • Voor advies op het gebied van materiaalkeuze en afwerking
  • Uitvoering in onze eigen werkplaats
  • Vakkundige afwerking
  • Afleveren en montage op elk gewenste locatie

Meubelmaker of interieurontwerper nodig? Maak een afspraak

Kortom: wilt u uw interieur gaan aanpassen en bent u op zoek naar iets exclusief? Kies dan voor design op maat en schakel Studio 180gradenzuid in. Ook in Naarden zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: 06-24579947.

All rights reserved - 180gradenzuid | Sitemap | volg ons op socialmedia: