Origineel design

Wilt u een bijzondere kast op maat? Schakel dan Studio 180gradenzuid in. Deze vakkundige meubelmakerij is begin 2013 opgericht door interieurontwerper Marco Gram. Hij wilde zijn liefde voor design en passie voor interieurbouw samenvoegen. Hieruit ontstond zijn eigen studio. Wij helpen graag particulieren en bedrijven aan hun droommeubels. Ook uw kast op maat kunnen wij dus precies zo samenstellen als u wenst. Maak snel een afspraak met onze ontwerper!
Kast op maat

Een kast op maat

Het plaatsen van een kast in uw woning, betekent niet dat er concessies worden gedaan aan uw woonplezier. Als u een variant op maat aanschaft, dan past deze perfect in uw ruimte. Precies passend op maat. Daarmee wordt uw nieuwe kast direct één met de rest van het interieur. Zo’n opslagruimte biedt u vele voordelen. Enorm veel bergruimte bijvoorbeeld. U kunt er van alles in kwijt. Borden en glazen bijvoorbeeld. Maar ook als kledingkast voldoet deze opslagruimte prima. Waarschijnlijk wilt u uw nieuwe aanwinst wel goed zichtbaar plaatsen. In uw woonkamer bijvoorbeeld. Wat een indruk zal dit stukje maatwerk op uw gasten maken!

Andere diensten

Studio 180gradenzuid is expert in het op maat maken van meubels. Nu hebben we het net al gehad over kasten. Maar wat dacht u van een op maat gemaakte eettafel? Die zou perfect staan naast uw nieuwe kast! Omdat onze meubelmaker veel kennis en ervaring heeft in materiaalsoorten en vormen, kan hij uw complete interieur precies samenstellen wat mooi bij elkaar past. Zo heeft u straks meerdere stukken maatwerk in uw woonkamer staan. Allemaal uniek. Maar toch perfect passend bij elkaar. U kunt uw volledige project aan ons overdragen. Wij realiseren het ontwerp tot de uiteindelijke oplevering van uw droommeubel. Bent u al overtuigd?

Als u meer wensen heeft

Zoals gezegd; het hoeft niet bij één maatwerk meubelstuk te blijven. Wij kunnen u ook nog het volgende aanbieden:

  • Maatwerk tafels
  • Complete winkelinterieurs
  • Interieurontwerpen voor kantoren
  • Conceptontwikkeling: een volledig nieuw interieur

Al een eigen ontwerp?

Heeft u een eigen ontwerp? Dan werken wij dit graag op maat voor u uit. Maar ook als u nog geen idee heeft, ontwerpt Studio 180gradenzuid graag voor u het mooiste meubelstuk. Maak dus snel een afspraak. Bel telefoonnummer 070-2173214 of mail naar info@180gradenzuid.nl. Wij zijn de specialist voor een kast op maat in Amsterdam, Hilversum, Wassenaar, Naarden, Den Haag, Gouda, Leiden, Delft en Rotterdam. Voor de mooiste kast op maat moet u bij Studio 180gradenzuid zijn!

All rights reserved - 180gradenzuid | Sitemap | volg ons op socialmedia: