Unieke meubelmaker voor mooi maatwerk

Wilt u in Gouda mooie maatwerk meubelen? Dan is meubelmakerij Studio 180gradenzuid uw professionele partner. Onze studio is in januari 2013 opgericht door interieurontwerper Marco Gram. Sindsdien hebben wij al diverse projecten op mogen pakken. Van een exclusieve kast op maat tot het verzorgen van een complete interieurbouw. Ook wordt onze interieurontwerper regelmatig ingeschakeld voor het ontwerpen en realiseren van een perfect kantoor-, horeca- of winkelinterieur. Wat mogen wij voor u in Gouda betekenen? Maak snel een afspraak!

Meubelmakerij Gouda

Ccompleet zelfvoorzienende meubelmaker in Gouda

Studio 180gradenzuid is een compleet zelfvoorzienende meubelmakerij. Zo beschikken wij zelf over alle benodigde houtbewerkingsmachines. En alles wat we maken is uniek en maatwerk. Droomt u ook al een ruime tijd van een maatwerkmeubel in Gouda? Dan is dit uw kans. Schakel onze meubelmaker in! Wij realiseren graag uw complete interieurbouw. Maar ook als u slechts één meubelstuk wenst, dan helpen wij u graag. Een unieke kast op maat bijvoorbeeld. Wat zal deze prachtig staan in uw woon- of slaapkamer in Gouda! Of een mooie grote eettafel. Wist u trouwens dat Studio 180gradenzuid niet alleen voor particulieren werkt? Ook bedrijven helpen wij graag. Onze interieurontwerper realiseert namelijk met veel plezier een compleet restaurant- of winkelinterieur. Kortom, ook voor u hebben wij de perfecte oplossing in interieur.

Jaren ervaring in interieurbouw en -ontwerp

Omdat Studio 180gradenzuid zo veel verschillende opdrachtgevers helpt aan het mooiste maatwerk, hebben wij een enorme berg aan ervaring opgebouwd. Zo kan onze interieurontwerper nu uw ideale tafel, bank, stoel en kast op maat maken. Waar heeft u behoefte aan u in Gouda? Geef uw wensen concreet aan Studio 180gradenzuid door. Dan ontwerpt onze interieurontwerper, met uw wensen én budget in zijn achterhoofd, uw ideale meubelstuk. Dan staat straks uw droommeubel bij u in Gouda. Waar wacht u nog op?

Bedrijven en particulieren in Gouda

De meubelmakerij van Studio 180gradenzuid heeft al veel mogen ontwerpen en maken. Voor zowel bedrijven en particulieren. Bijvoorbeeld:

  • Kast op maat
  • Gehele interieurs
  • Complete interieurbouw
  • Exclusieve eettafels

Meer weten over de mogelijkheden van onze meubelmakerij? Bel ons nu

Mogen wij een maatwerk meubelstuk maken voor u in Gouda? Bel snel naar Studio 180gradenzuid. U kunt ons telefonisch bereiken via 070-2173214. Mailen kan naar info@180gradenzuid.nl. Onze meubelmakerij luistert graag naar uw wensen. Wij creëren aan de hand daarvan dé perfecte oplossing voor u in Gouda!

All rights reserved - 180gradenzuid | Sitemap | volg ons op socialmedia: