Uw keukenruimte optimaal benut

Wilt u een bedrijf inschakelen dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en realiseren van een keuken op maat? Dan bent u bij Studio 180gradenzuid aan het juiste adres. Wij kunnen een keuken ontwerpen, produceren en monteren. Geheel op maat, volgens uw wensen. Of u nu voor een moderne of klassieke twist gaat: in samenwerking met u worden uw wensen in kaart gebracht, de maat van de beschikbare ruimte wordt opgenomen zodat onze meubelontwerper dit vervolgens kan vertalen naar een uniek ontwerp. De beschikbare ruimte zal hierbij optimaal benut worden. Heeft u interesse in een op uw wensen afgestemde keukenruimte? Wacht dan niet langer en neem contact op met Studio 180gradenzuid in Den Haag!

Het ontwerpen van keukens: geheel in eigen beheer

Studio 180gradenzuid onderscheidt zich van andere meubelmakerijen, vanwege het feit dat wij alles in eigen beheer hebben.

Van ontwerp tot aan montage hebben wij het proces in eigen hand, waardoor u van een vast aanspreekpunt verzekerd bent met korte communicatielijnen. Besluit u onze studio in te schakelen voor uw keuken op maat, dan blijft u nauw betrokken. Tussentijds aanpassingen of aanvullingen? Maak uw wensen kenbaar! Of u zich nu wilt oriënteren op landelijke of moderne keukens: Studio 180gradenzuid realiseert het graag voor u. Op deze manier heeft u straks een op maat gemaakte keuken, naar uw wens. Uniek en van de allerbeste kwaliteit.

Keuken op maat

Functioneel en sfeervol

In de keukenruimte draait het om functionaliteit. U kookt er, moet er dingen opbergen. Echter is het ook vaak een plek waar men samenkomt. Sfeer moet ook aanwezig zijn. Het maken van een keukenruimte geheel naar uw smaak moet deze twee aspecten dus samen laten komen. Hieronder een aantal voorbeelden van meubelstukken die door Studio 180gradenzuid geproduceerd kunnen worden:

  • Slimme opbergruimte voor pannen, bestek en servies
  • Wandkasten weggewerkt in muren
  • Bartafel met bijpassende krukken
  • Massief eiken eettafel, met stalen poten
  • Keukenkasten met aanrechtbladen waarin apparatuur in worden verwerkt

Maak uw wensen kenbaar. Door functionaliteit met sfeer te combineren, wordt uw keukenruimte optimaal benut en een ruimte waarin geleefd gaat worden!

Bespreek met ons uw wensen!

Graag komen wij de beschikbare ruimte beoordelen. Wij kunnen de maat opnemen en gaan met u rond de tafel om uw ideeën vorm te gaan geven. Interesse? Neem dan contact op met Studio 180gradenzuid en bel ons voor een vrijblijvende afspraak voor een keuken op maat op:070-2173214.

All rights reserved - 180gradenzuid | Sitemap | volg ons op socialmedia: