Maatwerk in meubelen

Bent u op zoek naar een meubelontwerper, die maatwerk meubels en interieuroplossingen kan realiseren? Van tafel tot boekenkast, van winkelinrichting tot vergadertafel? Dan bent u precies op de juiste plek aanbeland. Studio 180gradenzuid is een ontwerpstudio waar u terecht kunt voor het laten realiseren van uw eigen ideëen. Laat u op deze pagina inspireren en informeren en maak kennis met de meubelontwerper van Studio 180gradenzuid!

Meer dan alleen een meubelontwerper

Na verloop van tijd kan het zijn dat uw interieur aan een opknapbeurt toe is. U wilt dit onder handen gaan nemen. Waar moet u beginnen? U wilt iets van deze tijd, een moderne touch of juist klassieke twist? In ieder geval iets unieks. Iets dat bij u en uw smaak past. Maak dan eens kennis met Marco Gram, meubelontwerper bij Studio 180gradenzuid. Als expert op het gebied van design en maatwerk meubelen, kan hij u helpen bij het ontwerpen en realiseren van uw droommeubelen! Werkzaam voor zowel particulieren als zakelijke klanten, heeft hij als meubelontwerper inmiddels veel ervaring opgedaan. Door deze ervaring is hij een uitstekend adviseur en neemt u graag bij de hand voor het uitwerken van uw ideeën.

Meubelontwerper

Unieke meubels van de allerhoogste kwaliteit

Meubelontwerper Marco Gram richtte in 2013 Studio 180gradenzuid op met als doel het vervaardigen van unieke meubels en interieurbouw van de beste kwaliteit. Handgemaakt en gebruikmakend van verschillende hout- en staalsoorten. Wilt u ook een uniek en handgemaakt meubelstuk van hoogwaardige kwaliteit? Maak dan gerust eens een afspraak zodat u uw wensen kenbaar kunt maken. Uw idee levend zien worden in een maatwerk ontwerp. Van idee tot eindproduct betrokken zijn. Hieronder enkele voorbeelden van meubelstukken die Marco Gram als meubelontwerper voor u kan realiseren:

  • Massief eiken eettafel met stalen onderstel
  • Complete winkelinrichting
  • Functionele wandkasten voor optimale opbergruimte
  • Op maat gemaakte keukenkasten en bartafel
  • Statige vergadertafel voor in een moderne kantoorruimte

Neem contact op met de meubelontwerper van 180gradenzuid!

Studio 180gradenzuid heeft alles, van ontwerp tot montage, in eigen beheer. Onze werkplaats is uitgerust met moderne apparatuur. Hierdoor kunnen wij u van A tot Z het beste van dienst zijn. Heeft u hier wel oren naar? Dan komen wij graag met u in contact. U kunt een vrijblijvende afspraak maken door te bellen op nummer 06-24579947 of te mailen met de meubelontwerper op: info@180gradenzuid.nl.

All rights reserved - 180gradenzuid | Sitemap | volg ons op socialmedia: