Meubelmaker en interieurontwerper Studio 180gradenzuid

Zoekt u een professionele meubelmakerij om uw interieur in Amsterdam te verrijken? Dan is Studio 180gradenzuid uw partner. Deze studio, gevestigd in Den Haag, maakt puur maatwerk. Elk meubelstuk is daardoor uniek. Wat mag onze interieurontwerper, Marco Gram, voor u realiseren? Een unieke kast op maat? Of heeft u behoefte aan een vakman voor een complete interieurbouw? Ook dat pakt onze meubelmaker graag voor u op. Zelfs voor een geheel nieuw kantoor-, horeca- of winkelinterieur bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom, wat uw wens ook is in Amsterdam; Studio 180gradenzuid!

Meubelmakerij Amsterdam

Een meubelmaker met eigen machines

Studio 180gradenzuid is een meubelmakerij die zeer verfijnd maatwerk aflevert. Dit is bovendien allemaal handwerk. Waarbij kwaliteit voortdurend centraal staat. Wat ook prettig is, is dat vrijwel niets uitbesteed hoeft te worden. Onze meubelmaker heeft alle benodigde houtbewerkingsmachines in zijn eigen studio staan. Van een formaatzaag tot een lintzaag. En van een een vlakbank tot een freesbank. Wat mogen wij voor u in Amsterdam creëren? Nogmaals, alles is mogelijk. Van volledige interieurbouw tot een enkele unieke kast op maat. Nou zijn wij ook de oplossing voor welbekende restaurants en winkels in Amsterdam. Zo ontwerpt onze enthousiaste interieurontwerper ook het mooiste restaurant- of winkelinterieur. Kijk vooral even bij onze reeds voltooide projecten. Bent u al overtuigd?

Van een kast op maat tot een compleet interieur

Studio 180gradenzuid is de interieurontwerper voor iedereen. Wij houden namelijk als geen ander rekening met uw wensen én uw budget. Doordat wij zeer veel kennis hebben over materialen en afwerkingsmogelijkheden, kunnen wij precies realiseren wat volledig aan uw wensen voldoet. Wilt u ook een unieke tafel, stoel of kast op maat in Amsterdam? Schakel dan snel Studio 180gradenzuid in. Wij spreken graag met u uw wensen door. Onze meubelmaker vertelt u dan zorgvuldig wat de mogelijkheden zijn. Samen vinden we geheid de oplossing om uw droommeubel in Amsterdam te verwezenlijken. Dat wordt genieten!

Onze mogelijkheden in Amsterdam

Hierbij een stappenplan om uw wens over te dragen aan Studio 180gradenzuid:

  1. Geef uw wensen aan onze interieurontwerper door
  2. Wij adviseren u over materiaalkeuze en ontwerp
  3. Samen kiezen we het uiteindelijke ontwerp uit
  4. Onze vakmensen realiseren uw meubel of interieurbouw
  5. Wij leveren het meubelstuk en monteren het bij u op locatie

Meubelmaker of interieurontwerper nodig? Maak een afspraak

Kortom, wat u ook wenst in Amsterdam; Studio 180gradenzuid maakt van uw wens werkelijkheid. Een echt, uniek maatwerk meubel! Maak snel een afspraak via telefoonnummer 070-2173214 of info@180gradenzuid.nl. Zet onze meubelmakerij aan het werk. Maak een enorme indruk met uw woning, restaurant of winkel in Amsterdam, dankzij onze meubels!

All rights reserved - 180gradenzuid | Sitemap | volg ons op socialmedia: